Porlasztó kiszerelés és javítás profiktól, kedvező áron!

A hengerfejre felszerelt vezérlőegység által működtetett elektromos befecskendezők feladata megfelelő mennyiségű üzemanyag juttatása a hengerbe, mely egy elektronikusan szabályozott folyamat. Az injektor két fő része a következő:

– porlasztó és

– mágnesszelep

A porlasztó meghibásodása komoly problémákhoz vezethet, a hibák leggyakrabb jelei például, hogy hirtelen megnövekedik a jármű üzemagyag-fogyasztása, a motorteljesítménye pedig csökken. A kipufogóból jövő szokatlan színű füst is intő jel, hogy a porlasztóval van a probléma és az injektor nem tud megfelelő működést biztosítani. A porlasztó meghibásodásának következtében a lerakódások eltömítik az injektorok furatait, csökkentik az alkatrészek közötti réseket, melyek az áramlásban játszanak szerepet.  Az így kialakult lerakódások normál üzemelés során is létrejönnek a benzinekben lévő adalékanyagok miatt, tehát a porlasztók javítása egyáltalán nem ritka feladat.

Cégünk elsősorban Ducato, Citroen, Jumper és Peugeot kisteherautók kiszerelését és javítását vállalja, bízza a munkát profikra!

Porlasztó kiszereléssel és javítással kapcsolatos további információkért keressen minket telefonon, vagy e-mailben, kollégáink készséggel várják jelentkezését!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook