Gyors segítség az autójának

ényelmesen is vásárolhat nálunk.

Egy meghibásodott autó esetében sincs mindig szükség szerelőre, de a megfelelő furgon alkatrész minden esetben elengedhetetlen a javításhoz. Kisebb karbantartási munkálatokat otthon is elvégezhetünk. Emellett az alkatrészrendelés azok számára is előnyös, akiknek már van egy megbízható, jól ismert autószerelőjük, akihez ragaszkodnak, de a szükséges eszköz nincs raktáron nála. Ennek beszerzése során előfordul, hogy jó pár napot, esetleg heteket is igénybe vesz a várakozás , kiszállítás. Ha egy valóban gyors, és megbízható partnert keres, forduljon hozzánk, mi tudjuk a megoldást.

Ha nincs szüksége szervízszolgáltatásunkra és autószerelő kollégáink segítségére a hibás furgon alkatrész kicserélése során, tekintse meg raktárkészletünket, ahol számos eredeti és bontott termék közül választhat folyamatosan bővülő kínálatunkból. Amennyiben megtalálta a szükségeinek megfelelő alkatrészt, telefonon keresztül is leadhatja rendelését. Házhozszállítást kérhet az ország bármely pontjára, futárszolgálat segítségével.

RENDELÉSFELVÉTEL06 20 268 8283

Nincs bonyolult fizetési művelet, nincs kellemetlenség. Délután 15-h-ig leadott rendelését másnap kiszállítjuk és fizetnie is csak az áru (furgon alkatrész) hiánytalan átvételekor kell utánvéttel.

Válasszon gyors és okos megoldást, válasszon minket!

Tekintse meg furgon alkatrész kínálatunkat és elérhetőségeinket!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook