Szerviz

Szervizre lenne szüksége? Lépjen velünk kapcsolatba!

Cégünk vállalja, Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Iveco Daily, Renault Master, Opel Movano, Nissan Interstar kistehergépjárművek szakszerű javítását, szervizelését. Bizalommal fordulhat hozzánk, ha problémája adódik gépjárművével. Nagy típusismerettel rendelkező szakembereink kézséggel állnak rendelkezésére. Szakembereink a legkorszerűbb diagnosztikai eszközök használatával, megbontás nélkül állapítják meg gépjárműve aktuális műszaki állapotát, adnak teljes képet használhatóságáról. Amennyiben a javításhoz furgon alkatrészre van szükség, azokat a legtöbb esetben raktárról biztosítjuk!

Amit vállalunk:

 • Motorjavítás, felújítás
 • Váltójavítás, felújítás
 • Futóműjavítás
 • Gépjárműdiagnosztika
 • Gépjárművillamosság
 • Gumiszerelés,centírozás
 • Olajcsere,gyorsszerviz
 • Vizsgáztatás
 • Karosszériamunka
 • Fényezés
 • Autószállítás

Motorjavítás, felújítás

Gépjárművünk motorja egy alapvető alkatrész, amely nélkül elképzelhetetlen a gépezet működése, valamint egy időtálló és hosszútávon működő egység, melynek hibátlan működése és ennek ellenőrzése hozzátartozik a biztonságos és felelősségteljes közlekedéshez. Járművünk legtöbb alkatrésze idővel meghibásodhat vagy egyszerűen elöregedhet, melynek következtében gondoskodni kell a megfelelő megoldásról. Vásárolhatunk új alkatrészt, azonban mielőtt így döntenénk, érdemes egy szakember véleményét kérni, hiszen elképzelhető, hogy egyszerűen javítható a hiba vagy a motor felújítása is megoldható.

A rendszeres ellenőrzés és karbantartó folyamatok, valamint a rendszeres használat és közlekedés közben a legtöbb problémára fény derülhet:

 • A motor nem indul el.
 • A motor elindul, majd leáll.
 • A motor nem adja a megfelelő teljesítményt.
 • A motor túlzottan melegszik.
 • A motor furcsa hangokat hallat, pl.: csörög, durrog, stb.
 • A motor egyenetlenül jár.
 • Egyéb rendellenes jelenségek.

Mielőtt új motor vásárlása mellett döntene, keressen fel minket bizalommal és kollégáink sok éves tapasztalatukkal, készséggel állnak rendelkezésére, hiszen lehet, hogy a motor javítható vagy felújítható. Kedvező árakkal és profi szaktudással várjuk Önt is furgonszervizünkben!

Minőségi alkatrészek Citroen Jumper járművekhez

A Citroen Jumper haszongépjárművek széles felhasználási körben népszerű közlekedési és munkaeszközök, hiszen a számos kedvező tulajdonságuknak és a minőségi konstrukciónak köszönhetően változatos felhasználó kört képesek az igényeknek megfelelően kiszolgálni, legyen szó, szállítmányozásról, csomagküldésről, személyszállításról vagy egyéb fuvarozási feladatról.

A mindennapos használat során azonban előfordulhat a különböző alkatrészek meghibásodása, amely nem csupán veszélyes közlekedési körülményeket teremt, hanem akadályoztatja a munkavégzést is. A munkaeszköz mellőzéséből származó veszteségek súlyos következményekkel járhatnak a Citroen Jumper tulajdonosok számára, ezért érdemes azonnal szakemberhez fordulni és a megfelelő minőségi Jumper alkatrészeket beszerezni. Cégünk minőségi Citroen Jumper haszongépjármű alkatrészeket kínál ügyfelei számára, melyek között az új és bontott darabok is egyaránt megtalálhatóak az igényeknek megfelelően.

Minőségi új vagy bontott Jumper alkatrészekért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

A sebességváltó jellemző hibái

A sebességváltó fontos eleme a gépjárműveknek, hiszen ezzel tudjuk megváltoztatni a tengelyen mérhető nyomatékot és fordulatszámot, aminek köszönhetően az autó gyorsul vagy lassul. A gazdaságos teljesítmény érdekében nagyon fontos a váltók jó állapota, és kifogástalan működése, hiszen nem mindegy, milyen fordulatszámon mekkora gyorsasággal közlekedünk gépjárművünkkel.

A sebességváltó rángatása a rossz olajminőséget és a nyomásszabályozó szelep meghibásodását feltételezi. Olajhiány, vagy belső mechanikai hiba okozhatja, ha egyes fokozatokban nincs hajtás. A tengelykapcsoló meghibásodása következtében a fokozatmentes sebességváltónk elindulásnál remeg, rángat. Kézi kapcsolású sebességváltók esetében az erős zúgó hang a csapágyak kenéshiányára, törésére utalhat.

A sebességváltó rendellenes működése sok mindent jelezhet, ám érdemes szakemberhez fordulni és alaposan kivizsgáltatni a gépjárművet! Furgonja meghibásodása esetén vállaljuk sebességváltója szervizelését és furgon alkatrészek beszerzését, valamint beszerelését!

Akkumulátorok szervizelése, javítása

A különböző típusú furgonok, tehergépjárművek a mindennapi munkavégzés elengedhetetlen eszközei, melyek a rendszeres használatnak és terhelésnek köszönhetően a megfelelő időközönként állapotfelmérésre, karbantartásra és szükség esetén szervizelésre szorulnak, hiszen a biztonságos közlekedés és munkavégzés feltétele a jármű megfelelő műszaki állapotának fenntartása.

A járművek akkumulátorai az idő múlásával, valamint az igénybevétel miatt elöregedhetnek vagy meghibásodhatnak, azonban mivel ez az alkatrész felel a motor beindításához szükséges energia tárolásáért, kiemelten fontos a karbantartása és javítása. A gépjármű villamosság fogalmába tartozó akkumulátorok ellenőrzése és szakszerű javítása minden esetben precíz szakértelmet és megbízhatóságot igényel, ezért minden esetben kérjük szakszerviz segítségét!

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja furgonok akkumulátorának felmérését és szervizelését, valamint egyéb gépjármű villamossági szervizmunkálatok elvégzését, melyekről bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és furgon szervizünk munkatársai mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Szakszerű és gyors gépjármű diagnosztika

A biztonságos autós közlekedés, valamint munkavégzés során elengedhetetlen, hogy rendszeresen ellenőriztessük járművünket, valamint a szükséges karbantartási és javítási munkálatokat elvégeztessük, hiszen ezzel megelőzhetőek a komolyabb problémák, károk és anyagi kiadások.

A modern technológiai lehetőségeknek köszönhetően a gépjármű diagnosztikai állapotfelmérés során a mechatronikai rendszerek állapota és az üzemállapot felügyelete esetében minden szükséges műszaki információt kinyerhetnek a szakemberek, melynek köszönhetően a javítási és karbantartási folyamatok számos előnnyel járnak.

A gépjármű diagnosztika segítségével kinyert információk:

 • A működési rendellenességekről idejében szerezhet tudomást a tulajdonos vagy üzemeltető
 • A hiba helye, jellege és mértéke időben beazonosítható
 • Folyamatos megfigyelés során az üzemi jellemzők optimalizálhatóak
 • A programozás javítás céljából könnyedén elvégezhető
 • Az új elemek illesztése során kimagasló segítséget nyújt

Amennyiben szakszerű és gyors gépjármű diagnosztikára van szüksége haszongépjárműveihez, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Minőségi új és bontott karosszéria elemek

furgonszerviz.comA rendszeres használatnak és az idő múlásának köszönhetően egyre gyakrabban fordulhat elő, hogy egy elöregedett karosszéria elem tönkremegy, megsérül vagy éppen egy esetlegesen előforduló baleset vagy karambol következtében nagyobb kár keletkezik a teljes karosszériában.

A tehergépjárművek esetében is, mint más járműveknél, nem csupán esztétikailag jelent problémát a sérült karosszéria, de a vezetésbiztonságot is jelentősen befolyásolhatja, ezért fontos, hogy mielőbb keressünk fel profi szakértőket.

A karosszéria elemek javítása mellett sok esetben kifizetődő megoldás, ha cseréltetjük a szükséges darabokat, melyhez cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt:

 • Új vagy bontott alkatrészek széles választéka
 • Régebbi típusokhoz is minden szükséges karosszéria elem beszerezhető
 • Igény esetén más szolgáltatásokkal is kombinálható, például javítás, fényezés
 • Maximálisan megbízható, garanciális szolgáltatások

A minőségi új és bontott alkatrészek egyaránt megfelelnek minden biztonsági és minőségbeli elvárásnak, illetve előírásnak, valamint a széles piaci kínálatnak köszönhetően minden teherautó típushoz megfelelő darabok is beszerezhetőek.

Minőségi új vagy bontott haszongépjármű karosszéria elemekért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Kis tehergépjárművek műszaki vizsgára való felkészítése

Kis tehergépjárművek műszaki vizsgára való felkészítéseA különböző kategóriába tartozó gépjárművek esetében, így a kis tehergépjárműveknél is időről-időre szükséges a műszaki vizsga megújítása, amely garantálja, hogy a jármű a forgalomnak megfelelő állapotban vesz rész a közlekedésben.

Az éppen aktuális vizsgáztatás előtt érdemes szakértő segítségét kérni a jármű állapotfelmérésével és szervizelésével kapcsolatban, így biztosan nem érhet minket komoly anyagi kiadásokkal járó meglepetés.

Furgonok műszaki vizsgára való felkészítése során az alábbiakat érdemes ellenőrizni és szükség esetén javítani:

 • A jármű karosszériájának és karosszéria elemeinek állapota
 • A futóművek állapota
 • A fékrendszer állapota
 • Az autóvillamossági berendezések állapota
 • A fényszórók állapota
 • A motor állapota

Cégünk teljes körű állapot felmérési és javítási szolgáltatásokat kínál a furgonok vizsgáztatása előtt, melyhez új és bontott alkatrészek széles választékával állunk rendelkezésére. Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Miért fontos időben és rendszeresen végeztetni motorolaj cserét?

Aggiunta olio motoreA rendszeres motorolaj csere rendkívül fontos, ha szeretnénk, hogy járművünk még hosszú ideig szolgálja kényelmünket.

Általánossá vált, hogy az autó tulajdonosok a megtett távolság alapján számolják, hogy mikor cserélik ki a motorolajat, és megfeledkeznek annak koráról, mely ugyanolyan fontos, mint a levezetett kilométerek száma. Mint az köztudott, a motorolaj oxidációs folyamata akkor sem áll meg, hogyha a motor éppen nem jár, és nem használjuk az autót.

Ha az olajcserét nem végezzük el időben, komoly meghibásodásokat okozhatunk autónkban, melyek javíttatása sokkal drágább lesz, mint egy egyszerű olajcsere. Emellett nagyon fontos, hogy minőségi motorolajat válasszunk, hiszen egy rossz választás is gondokat okozhat a működés során.

Amennyiben szeretné elvégeztetni gépjárműve olajcseréjét, vagy tanácsra lenne szüksége a motorolaj kiválasztásához, keressen bennünket bizalommal, képzett csapatunk mindenben készséggel áll rendelkezésére!

Figyeljen a furgon lengéscsillapítójának hatékonyságára!

furgonszerviz.comA lengéscsillapítók, lengőkarok, és a rugók fokozott igénybevételnek vannak kitéve hazánk útjain. Feladatuk, hogy a rugózás útján keletkező lengéseket hatásosan csillapítsák, továbbá megakadályozzák a nagy rugólengéseket, lehetséges felütéseket.

Ha furgonjánál megjelennek a következő problémák, akkor valószínűleg a jármű lengéscsillapítójával van a gond:

 • meghosszabbodik a fékút
 • a gumiabroncsok nagy mértékben és egyeletlenül kopnak
 • a furgon sodródik
 • a kifejtett vonóerő csökken

A lengéscsillapító állapotát szabad szemmel is ellenőrizheti. Ha a furgon lengéscsillapítóján olajfolyást fedez fel, akkor azt minél előbb ki kell cserélni. Ha nem lát olajfolyást, de instabilnak véli furgonját az úton, akkor sürgősen be kell méretni a lengéscsillapítót az erre kialakított próbapadon.

Amennyiben szeretné elvégeztetni furgonján a lengéscsillapítók ellenőrzését, illetve javítását, vagy tanácsra lenne szüksége, keresse bizalommal szakértő munkatársainkat!

Centírozásról bővebben

furgonszerviz.com.15augAzt kijelenthetjük, hogy a gumiabroncsok elengedhetetlen alkatrészek a furgonoknál és más gépjárműveknél is egyaránt, elvégre a kerekek biztosítják a gépjármű érintkezését a talajjal, így tudjuk vezetni a járműveinket. Ezzel együtt viszont számos veszélyt rejt magába egy elhanyagolt gumiabroncs. Na de mik is ezek a veszélyek pontosan?

 • Kopott gumi hatására nagymértékben romlik a furgon irányíthatósága.
 • A mindennapi használat során érik furgon felületét külső behatások, akár egy ütés is már veszélyt jelenthet számunkra. Ebben az esetben romlik a kerék és a talaj közti érintkezés, illetve útközben rázkódást, kormányrángást tapasztalhatunk.

Érdemes odafigyelnünk a gumiabroncsokra, és ne felejtsük el, hogy 1500 km-enként ajánlott a kerekek centrírozása.

Mi is az a centrírozás?

A kerekek kiegyensúlyozása. A centrírozás hiánya azt eredményezheti, hogy magasabb sebesség elérésekor elkezdenek a kerekek és maga a furgon is rázkódni, ez pedig szinte lehetetlenné teszi a kormányzást.

Forduljon hozzánk, kiváló szakembereink megoldják az Ön gumiabroncs problémáját is!

Hogy mentsük meg furgonunk turbóját?

furgonszerviz.comA turbó technikája rendkívül egyszerű. Egy csigaházszerű szerkezetben két lapátkerék található, a turbinakerék, és a kompresszorkerék. A turbinakereket a kiáramló kipufogógáz hajtja meg, míg a másik friss levegőt szív be, és a normál légkörnél nagyobb nyomással eljuttatja azt a motor égésterébe. Több levegő – több benzin – nagyobb teljesítmény és nyomaték.

A turbó egy olyan furgon alkatrész, mely minősége és megmaradása nagyrészt attól függ, hogy gazdája hogyan bánik vele.
Ezekre dologra kell figyelnünk, ha szeretnénk megőrizni a turbó épségét:

 • Mindig időben végezzünk olajcserét és légszűrőcserét.
 • Ne próbáljunk a minőségen spórolni.
 • Sose pörgessük fel padlógázzal a hidegen indított motort, és ne hajtsuk meg azelőtt, hogy a teljes olajnyomás felépülne.
 • Ne állítsuk le a motort, ha meleg, szánjunk 1, vagy 2 percet a hűtésre.

Amennyiben mégis gondja akad turbójával, Ducato, Jumper, Boxer vagy bármilyen más furgon alkatrész működésével, forduljon hozzánk. Megbízhatóságunkra és szakértelmünkre mindig számíthat.

Ne feledkezzen meg a gumiszerelésről tél előtt se!

furgonszervizAz ép gumiabroncsok fontos előfeltételét jelentik a biztonságos autózásnak, legyen szó városi vagy terepen történő közlekedésről. Azonban nem csupán a használatban lévő abroncs épsége, de a megfelelően kiválasztott gumi is jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy biztonságban az utakra merészkedhessünk.

Az időjárásnak megfelelő gumiabroncsok használatával képesek vagyunk csökkenteni a balesetek bekövetkeztének valószínűségét és biztosítani, hogy a sofőr maximálisan ura legyen a járművének. Ehhez fontos, hogy rendszeresen ellátogassunk gumiszerelőhöz is.

A téli gumiabroncsok használatával elejét vehetjük annak, hogy a csúszós utakon elveszítsük az uralmat autónk felett, hiszen ezek a speciális abroncsok jobban tapadnak és 7 °C alatt is elbánnak a jeges úttal.

Gondoskodjon Ön is az időben elvégzett gumicseréről, és hozza el autóját szervizünkbe, ahol gumiszerelés során elvégezzük a szükséges ellenőrzéseket és gumicserét a tél beállta előtt! Szakmai kérdésekben bátran forduljon munkatársainkhoz!

Mit érdemes tudni a furgonok meghibásodásáról?

furgon alkatrészek A furgonok, kisteherautók sajnos a személyautókhoz hasonlóan, gyártótól függően rendelkeznek bizonyos típushibákkal, melyeket előbb-utóbb minden tulajdonos megtapasztal. Odafigyeléssel és rendszeres szervizzel sokat javíthatunk a furgon alkatrészek állapotán, így érdemes megbízható szervizt felkutatni, amire aztán a későbbiekben is alapozhatunk.

 • A 3,5 tonna súly alatti furgonokra jellemző leginkább, hogy egy éves használat után egy elhanyagolt állapotú furgonon futómű és karosszéria hibák kezdenek kiütközni, de nem ritkák a világítással kapcsolatos gondok sem.
 • A 3,5 és 7,5 tonna közti súlyú furgonok egy, illetve öt éves használat után kezdik mutatni az elhasználódás jeleit és sok közülük nem megy át kifogástalan teljesítménnyel a műszaki vizsgán, de például világítás tekintetében már megbízhatóbbak.
 • A 7,5 és 18 tonna közötti haszonjárművek esetén még jobb a helyzet, mert a tesztek alapján elmondható, hogy az ellenőrzött öt éves autók közül csak mintegy 14 százalék mutatott komoly meghibásodást.

Összességében elmondható, hogy a leggyakoribb meghibásodások a következő területeken tapasztalhatók: futómű, kormánymű, világítás, fék és motor.
Ne feledje, rendszeres karbantartással meghosszabbíthatja a furgon alkatrészek élettartamát! Forduljon hozzánk bizalommal!

Mikor van szükség gumicserére?

gumicsereAbban mindannyian egyetértünk, hogy a furgon alkatrészek közül a gumiabroncsoknak is éppolyan kiemelkedő szerepük van a biztonságos autózás terén, mint például a fékeknek vagy futóműnek. Honnan tudjuk, hogy szükségünk van gumiszerelésre, gumicserére?

A gumiabroncsok cseréjének egyik legkézenfekvőbb oka természetesen a defekt. Ha a gumi kilyukad, elszakad, nincs mit tenni, kell helyette egy új. A második ok lehet a kopás. Ha a futófelület mélysége eléri a meghatározott, jogszabályi határértéket, vagyis az 1,6 mm-t, akkor már nem szabad tovább használni, mert balesetveszélyes.

A gumiabroncsok elöregedése is elég indok a gumiszerelésre. A gumik elhasználódása természetesen sok mindentől függ, befolyásolja a vezetési stílus, a használat gyakorisága, a gyakran használt utak állapota, a tárolási körülmények, és az átlagos hőmérséklet is. Az is előfordulhat, hogy egy ellenőrzés, karbantartás során kiderül, a választott abroncsok nem is megfelelőek az adott Ducatohoz, Jumperhez vagy egyéb furgonhoz. Ilyenkor is erősen javallott a csere.

Műhelyünkben a minőségi furgon alkatrészek mellett szakszerű javítást, karbantartást is biztosítunk ügyfeleinknek!

Gondoljon már most furgonja téliesítésére!

furgon alkatrészekNem árulunk el titkot azzal, hogy a különböző gépjárművek a téli hidegekben sokkalta hajlamosabbak a meghibásodásra, és ez a furgonok esetében hatványozódik. Mivel egy alapvetően munkához használatos járműről van szó, egyértelmű, hogy sokkalta nagyobb igénybevételnek van kitéve egy furgon, ezáltal a hiánya is sokkalta kellemetlenebb lehet, mint egy személyautóénak.

A tél beállta előtt minden esetben érdemes elvinni járművünket egy olyan szervizbe, ahol minőségi elemekkel pótolják meglévő furgon alkatrészeinket, amennyiben azok kockázatot jelentenének a hideg időben való közlekedés során. Ezen felül fontos a megfelelő téli gumi beszerzése, illetve az ezt követő futómű állítás. A fagyállóról és a magasabb hidegtűrést biztosító téli motorolajról sem érdemes megfeledkezni.

Vegye igénybe szerviz szolgáltatásainkat, és vásároljon tőlünk minőségi furgon alkatrészeket, hogy a hideg idő beálltával se akadozzon a munka! Teljesen mindegy, hogy Boxer, Jumper vagy Ducato alkatrészekre van-e szüksége, nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Ne halogassa a váltójavítást, kerülje el a bajt!

Ne halogassa a váltójavítást, kerülje el a bajt! Egy személygépjárművön sok minden meghibásodhat, egyes alkatrészek hibás működése azonnal szemet szúr, míg más alkatrészeket hosszú ideig használhatunk úgy, hogy már javításra szorulnának. Ilyen esetekben azt kockáztatjuk, hogy vezetés közben történik meg a baj, a hibás alkatrész véglegesen tönkremegy, ami könnyen balesetet, sérülést, vagy komolyabb problémákat is okozhat.

Sok minden mellett érdemes a sebességváltó esetleges meghibásodásának jeleire ügyelni, hogy a komolyabb váltójavítás elkerülhető lehessen. Fontos, hogy vezetés közben figyeljen az autót működtető rendszerek üzemére, és ha bármilyen eltérést tapasztal a megszokotthoz képest, akkor vizsgáltassa meg a kérdéses alkatrészt, forduljon szervizhez.

A téli, jeges, csúszós utakon alapjában véve is nehezebb a kormányzás, az autó egyenesben tartása, melyet tovább nehezíthet a váltó nem megfelelő működése.

Bátran keressen fel minket váltójavítás ügyében is, szakértő munkatársaink a segítségére lesznek!

Furgon szerviz: hogy mindig magabiztosan indulhasson el!

Furgon szerviz: hogy mindig magabiztosan indulhasson el!Az autóknak ugyanúgy szükségük van rendszeres ápolásra, mint más szerkezeteknek, használati tárgyaknak. Ahhoz, hogy a furgon működésében ne kelljen csalódni, mindig biztonságosan tudjunk vele közlekedni és időben odaérjünk vele a megbeszélt helyre, bizony rendszeres kisteherautó szervizre van szükség.

Gondoljon bele, hogy a rendszeres karbantartás, szerviz hosszú távon mennyi előnnyel jár Önnek és a furgonjának! Ezzel a szokással elérheti, hogy az autó mindig a legjobb formájában legyen, a kisebb-nagyobb hibákat pedig időben észrevegyék a szakemberek. Ha a hibákat időben észreveszik és helyben ki is javítják őket, cserélik a rossz furgon alkatrészeket, Önnek már nem kell attól tartania, hogy a kisteherautó lerobban a semmi közepén, nem indul el reggel, amikor késében van vagy okoz bevétel kiesést, mert a szervizben vesztegel.

A fényezéstől a gumiszerelésen át a motor felújításáig mindenben ránk bízhatja magát! Döntsön Ön is a rendszeres kisteherautó szerviz mellett, keressen minket bizalommal!

Egész évben üzembiztos furgon?

Egész évben üzembiztos furgon?A furgonja a munkaeszköze? Ezzel a járművel közlekedik minden nap, ezzel utazik, szállít, bonyolítja a napi feladatokat, igyekszik kiszolgálni az ügyfelei igényeit? Ahhoz, hogy ezeket a célokat mindig minden körülmények között sikerüljön teljesíteni nem elég a puszta elszántság. Tervezés és előrelátás kérdése is a hosszú távú sikeres üzlet fenntartásához. Mi ebben segítjük ügyfeleinket.

Ne feledkezzen meg a rendszeres furgon szervizről sem, hiszen nagyobb a szerepe a sikerben, mint azt gondolná. Az egész évben üzembiztos furgonra mindig támaszkodhat, mindig számíthat. Gondoljon csak bele, mibe kerül, ha egy reggel hirtelen lefullad a furgon, nem tud vele elindulni. Az egész napja felborul, ami időkiesést és természetesen profitkiesést jelent. Pedig az ügyfelei számítanak Önre.

Legyen állandó vendégünk, mi segítünk a rendszeres szervizben és a kisebb nagyobb javításokat is megoldjuk! Lelkiismeretesen gondoskodunk arról, hogy a furgonja egész évben üzembiztos legyen!

Készítse fel kisteherautóját időben a téli hidegre!

Készítse fel kisteherautóját időben a téli hidegre!Habár a nyár még tart és ilyenkor inkább nem gondolunk arra, hogy egyszer tél is lesz, egy felkészült autós nem hagyja az utolsó pillanatra a szezonális feladatokat. Ide tartozik a kisteherautó téli felkészítése is. Egy modern autó már nem igényel annyi előkészületet még a téli időszakra sem, mégis vannak olyan feladatok, amiket nem lehet elhanyagolni.

A téli gumik ellenőrzése az egyik első számú feladat, hogy a téli utakon biztonsággal közlekedhessünk. Fontos a teljes körű átvizsgálás is, hogy meggyőződhessünk arról, minden rendben van a kisteherautó állapotával, minden alkatrész kifogástalanul működik-e, kezdve a fékpedáltól, az ablaktörlő lapáton és folyadékon át az akkumulátorig. A zárak jégoldó sprayvel való kezelése segíti a simulékonyabb használatot, a hajtószíjak átvizsgálása tél előtt gondoskodik arról, hogy a hideg ne kezdje ki azokat. A légszűrőket ki kell tisztíttatni, hogy ne növeljék fölöslegesen a fogyasztást, a hűtővíz fagyállóval történő feltöltése szintén elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez, a jármű kifogástalan állapotának megőrzéséhez.

Keressen minket, és készíttesse fel kisteherautóját a télre idejében!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Furgonok szerelése, javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 13 Oct 2015
 • Billenésgátló új alkatrész. http://furgonszerviz.com/uj-alkatresz/

  Pinned: 27 Sep 2015
 • Furgonok javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 17 Sep 2015
 • Új alkatrészeink http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Furgon alkatrészek házhoz szállítással. http://furgonszerviz.com/hazhozszallitas/

  Pinned: 25 Jul 2015
 • A gumiabroncsok nagy mértékben és egyeletlenül kopnak, akkor biztos gond van a futóművével. Ilyen esetben bátran keresse fel szervizünket. http://furgonszerviz.com/hasznos-linkek/

  Pinned: 19 Jul 2015
 • Ha furgon alkatrészre van szüksége akkor forduljon hozzánk. A Furgon Szerviz garantáltan segít. http://furgonszerviz.com/alkatreszek/

  Pinned: 18 Jun 2015
 • Vizsgáztassa nálunk furgonját. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 9 Jun 2015
 • Karosszériás munkára szorul furgonja? Keressen minket bátran. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 19 May 2015
 • Furgonok szervizelése új és használt alkatrészekkel. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 13 May 2015