Szerviz

Szervizre lenne szüksége? Lépjen velünk kapcsolatba!

Cégünk vállalja, Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Iveco Daily, Renault Master, Opel Movano, Nissan Interstar kistehergépjárművek szakszerű javítását, szervizelését. Bizalommal fordulhat hozzánk, ha problémája adódik gépjárművével. Nagy típusismerettel rendelkező szakembereink kézséggel állnak rendelkezésére. Szakembereink a legkorszerűbb diagnosztikai eszközök használatával, megbontás nélkül állapítják meg gépjárműve aktuális műszaki állapotát, adnak teljes képet használhatóságáról. Amennyiben a javításhoz furgon alkatrészre van szükség, azokat a legtöbb esetben raktárról biztosítjuk!

Amit vállalunk:

 • Motorjavítás, felújítás
 • Váltójavítás, felújítás
 • Futóműjavítás
 • Gépjárműdiagnosztika
 • Gépjárművillamosság
 • Gumiszerelés,centírozás
 • Olajcsere,gyorsszerviz
 • Vizsgáztatás
 • Karosszériamunka
 • Fényezés
 • Autószállítás

Ne halogassa a váltójavítást, kerülje el a bajt!

Ne halogassa a váltójavítást, kerülje el a bajt! Egy személygépjárművön sok minden meghibásodhat, egyes alkatrészek hibás működése azonnal szemet szúr, míg más alkatrészeket hosszú ideig használhatunk úgy, hogy már javításra szorulnának. Ilyen esetekben azt kockáztatjuk, hogy vezetés közben történik meg a baj, a hibás alkatrész véglegesen tönkremegy, ami könnyen balesetet, sérülést, vagy komolyabb problémákat is okozhat.

Sok minden mellett érdemes a sebességváltó esetleges meghibásodásának jeleire ügyelni, hogy a komolyabb váltójavítás elkerülhető lehessen. Fontos, hogy vezetés közben figyeljen az autót működtető rendszerek üzemére, és ha bármilyen eltérést tapasztal a megszokotthoz képest, akkor vizsgáltassa meg a kérdéses alkatrészt, forduljon szervizhez.

A téli, jeges, csúszós utakon alapjában véve is nehezebb a kormányzás, az autó egyenesben tartása, melyet tovább nehezíthet a váltó nem megfelelő működése.

Bátran keressen fel minket váltójavítás ügyében is, szakértő munkatársaink a segítségére lesznek!

Furgon szerviz: hogy mindig magabiztosan indulhasson el!

Furgon szerviz: hogy mindig magabiztosan indulhasson el!Az autóknak ugyanúgy szükségük van rendszeres ápolásra, mint más szerkezeteknek, használati tárgyaknak. Ahhoz, hogy a furgon működésében ne kelljen csalódni, mindig biztonságosan tudjunk vele közlekedni és időben odaérjünk vele a megbeszélt helyre, bizony rendszeres kisteherautó szervizre van szükség.

Gondoljon bele, hogy a rendszeres karbantartás, szerviz hosszú távon mennyi előnnyel jár Önnek és a furgonjának! Ezzel a szokással elérheti, hogy az autó mindig a legjobb formájában legyen, a kisebb-nagyobb hibákat pedig időben észrevegyék a szakemberek. Ha a hibákat időben észreveszik és helyben ki is javítják őket, cserélik a rossz furgon alkatrészeket, Önnek már nem kell attól tartania, hogy a kisteherautó lerobban a semmi közepén, nem indul el reggel, amikor késében van vagy okoz bevétel kiesést, mert a szervizben vesztegel.

A fényezéstől a gumiszerelésen át a motor felújításáig mindenben ránk bízhatja magát! Döntsön Ön is a rendszeres kisteherautó szerviz mellett, keressen minket bizalommal!

Egész évben üzembiztos furgon?

Egész évben üzembiztos furgon?A furgonja a munkaeszköze? Ezzel a járművel közlekedik minden nap, ezzel utazik, szállít, bonyolítja a napi feladatokat, igyekszik kiszolgálni az ügyfelei igényeit? Ahhoz, hogy ezeket a célokat mindig minden körülmények között sikerüljön teljesíteni nem elég a puszta elszántság. Tervezés és előrelátás kérdése is a hosszú távú sikeres üzlet fenntartásához. Mi ebben segítjük ügyfeleinket.

Ne feledkezzen meg a rendszeres furgon szervizről sem, hiszen nagyobb a szerepe a sikerben, mint azt gondolná. Az egész évben üzembiztos furgonra mindig támaszkodhat, mindig számíthat. Gondoljon csak bele, mibe kerül, ha egy reggel hirtelen lefullad a furgon, nem tud vele elindulni. Az egész napja felborul, ami időkiesést és természetesen profitkiesést jelent. Pedig az ügyfelei számítanak Önre.

Legyen állandó vendégünk, mi segítünk a rendszeres szervizben és a kisebb nagyobb javításokat is megoldjuk! Lelkiismeretesen gondoskodunk arról, hogy a furgonja egész évben üzembiztos legyen!

Készítse fel kisteherautóját időben a téli hidegre!

Készítse fel kisteherautóját időben a téli hidegre!Habár a nyár még tart és ilyenkor inkább nem gondolunk arra, hogy egyszer tél is lesz, egy felkészült autós nem hagyja az utolsó pillanatra a szezonális feladatokat. Ide tartozik a kisteherautó téli felkészítése is. Egy modern autó már nem igényel annyi előkészületet még a téli időszakra sem, mégis vannak olyan feladatok, amiket nem lehet elhanyagolni.

A téli gumik ellenőrzése az egyik első számú feladat, hogy a téli utakon biztonsággal közlekedhessünk. Fontos a teljes körű átvizsgálás is, hogy meggyőződhessünk arról, minden rendben van a kisteherautó állapotával, minden alkatrész kifogástalanul működik-e, kezdve a fékpedáltól, az ablaktörlő lapáton és folyadékon át az akkumulátorig. A zárak jégoldó sprayvel való kezelése segíti a simulékonyabb használatot, a hajtószíjak átvizsgálása tél előtt gondoskodik arról, hogy a hideg ne kezdje ki azokat. A légszűrőket ki kell tisztíttatni, hogy ne növeljék fölöslegesen a fogyasztást, a hűtővíz fagyállóval történő feltöltése szintén elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez, a jármű kifogástalan állapotának megőrzéséhez.

Keressen minket, és készíttesse fel kisteherautóját a télre idejében!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Furgonok szerelése, javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 13 Oct 2015
 • Billenésgátló új alkatrész. http://furgonszerviz.com/uj-alkatresz/

  Pinned: 27 Sep 2015
 • Furgonok javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 17 Sep 2015
 • Új alkatrészeink http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Furgon alkatrészek házhoz szállítással. http://furgonszerviz.com/hazhozszallitas/

  Pinned: 25 Jul 2015
 • A gumiabroncsok nagy mértékben és egyeletlenül kopnak, akkor biztos gond van a futóművével. Ilyen esetben bátran keresse fel szervizünket. http://furgonszerviz.com/hasznos-linkek/

  Pinned: 19 Jul 2015
 • Ha furgon alkatrészre van szüksége akkor forduljon hozzánk. A Furgon Szerviz garantáltan segít. http://furgonszerviz.com/alkatreszek/

  Pinned: 18 Jun 2015
 • Vizsgáztassa nálunk furgonját. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 9 Jun 2015
 • Karosszériás munkára szorul furgonja? Keressen minket bátran. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 19 May 2015
 • Furgonok szervizelése új és használt alkatrészekkel. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 13 May 2015