Bontott alkatrész

Bontott alkatrészek az Ön furgonjába is!

Egy gépjármű fenntartása nem olcsó mulatság: az anyagi kiadások ott nem érnek véget, hogy megvásároltuk furgonunkat, sőt ott kezdődnek csak igazán! Mindig jó, ha számolunk szervizzel, karbantartással, vagy véletlen balesetekkel kapcsolatos váratlan kiadásokkal. Időről-időre az alkatrészek cseréjével is számolni kell, mert bizony, mint minden műszaki dolog, a furgon alkatrészei is hajlamosak a meghibásodásra.

Ilyenkor dilemma elé kerülünk: megvegyük a drága, de új, márkás alkatrészt vagy elégedjünk meg a használttal. Nem is gondolná, de jobban járhat a bontott alkatrésszel, mint az újjal! A bontott alkatrészek egyértelmű és elsődleges előnye kedvezőbb áruk, ez azonban nem jelenti azt, hogy silányabb minőségűek is, sőt! A bontott alkatrészek eredeti, gyári alkatrészek, így sokkal tartósabbak, mint utángyártott társaik. Az utángyártott alkatrészeknél fennáll a veszély, hogy kevésbé tartósak, míg az eredeti gyári, de bontott alkatrész sokkal hosszabb élettartammal bír.

Keressen minket és vásároljon furgonjába bontott alkatrészeket, higgye el, csak jól járhat!

Miért válassza a bontott alkatrészt?

furgonszerviz.comSzeretne jó minőségű alkatrészt vásárolni a furgonjába, mindezt anélkül, hogy irreális összegeket kellene költenie a kiválasztott elemre?

Nem szükséges megvásárolni az adott márka méregdrága termékeit, mert léteznek más, kedvezőbb alternatívák is a furgon alkatrészek pótlására! Az utángyártott termékek sokszor csak fölösleges fejfájást okoznak az új tulajdonosaiknak, hiszen előfordulnak olyan esetek, amikor az alkatrész nem illeszkedik tökéletesen a furgonba. A bontott alkatrészek esetében azonban lehetőség van egy pontosan ugyanolyan furgonból származó alkatrész beszerzésére is, mint amilyen a tulajdonosnak van, így elkerülhető a fölösleges pénzkidobás és bosszúság.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy ellenőrzött helyről származó, kiváló minőségű és kedvező árú bontott alkatrészek kerüljenek a furgonjába! Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, szakértő munkatársaink segítenek megtalálni Önnek a legjobb megoldást!

Még nem hozott döntést azzal kapcsolatban, hogy bontott vagy új alkatrészt vásároljon?

furgonszerviz.comNem tudja eldönteni, hogy bontott alkatrészt vagy inkább újat érdemes vásárolnia furgonjába? Egy kis segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban? Mi segítünk Önnek, hogy eldöntse, melyikre érdemes inkább pénzt fordítani!

A bontott alkatrészeknek az egyik nagy pozitívuma, hogy alacsony áron lehet beszerezni őket, és emellett ugyanolyan jó minőségűek és tartósak, mint a teljesen új alkatrészek. További előnyük, hogy minden gépjárműhöz könnyen elérhető a megfelelő bontott alkatrész, ez az újaknál azonban nem mindig van így. Természetesen az is előfordulhat, hogy valaki régebbi típusú autóval rendelkezik, aminek esetleg már nem gyártanak új alkatrészeket, így csak bontott alkatrészeket lehet hozzá vásárolni, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem lenne jobb minőségű, mint egy új alkatrész. Emellett még minőségi ellenőrzésen is át esnek ezek az elemek, így mindenképpen jó állapotban kerülnek eladásra, beépítésre, és eredeti minőségük lehetővé teszi a hosszan tartó használatukat.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, ha minőségi bontott furgon alkatrészekre van szüksége!

Ha alkatrész kell – legyen bontott!

SBontott alkatrészokan ódzkodnak attól, hogy olyan furgon alkatrészeket vásároljanak, amelyek már használtan kerülnek új tulajdonoshoz, pedig számos szempont alapján ezek remek választásnak bizonyulnak. Nézzük meg, miért!

 • Ár: A furgon alkatrészek vásárlása sokszor igen költséges lehet, komoly összegeket elkérhetnek egy-egy apróságért is, azonban a bontott alkatrészek kifejezetten költséghatékonyak.
 • Minőség: Talán furcsának tűnhet, hogy a bontott alkatrészeknél a minőségre hivatkozunk, azonban gondoljon csak bele: ezeket a darabokat már használták, azaz biztos, hogy nincs közöttük gyári hibás.
 • Széria: Sokszor nehéz olyan furgon alkatrészeket találni, amelyek eleve az adott járműhöz készültek, mert egy idő után bizonyos termékeket kivonnak a forgalomból. A bontott alkatrészek segítségével viszont Ön pontosan azt vásárolhatja meg, amire szüksége van!

Szeretne Ön is kiváló furgon alkatrészekhez jutni? Akkor keressen minket bizalommal, és kérje ajánlatunkat! Kollégáink várják jelentkezését!

Minőségi bontott alkatrésszel furgonjáért

Minőségi bontott alkatrésszel furgonjáértHa elromlik egy alkatrész furgonunkban, akkor fordulhatunk márkaszervizhez eredeti alkatrészekért vagy egy furgon alkatrészek forgalmazásával is foglalkozó műhelyhez bontott alkatrészekért. Bár mindenki kevésbé bízik egy használt alkatrészben, sokszor így is jobban járhatunk, mint ha az eredeti vagy esetleg utángyártott alkatrész beszerzésére várunk, ami nagyobb költségekkel is járhat.

Furgon szervizünk bontott alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik. Nálunk minőségi és jó alkatrészeket találhat, így nem kell féltenie furgonját. Meghibásodott furgonja vagy csak szeretné megelőzni a meghibásodást? Forduljon hozzánk és válasszon bátran bontott autóalkatrészeket! A bontott alkatrészek használatával költségkímélőbben oldhatja meg furgonja javítását, ami nem egyenlő a silányabb minőséggel! Egy meghibásodott furgonból csak a jó állapotban lévő alkatrészek kerülnek ki, így Ön is jó minőségű alkatrészhez fog hozzájutni. Ne féljen kocsijába bontott alkatrészt beszereltetni!

Hozza el furgonját szervizünkbe és mi garantáljuk, hogy bontott alkatrészeinkkel nem adódik gondja!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Furgonok szerelése, javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 13 Oct 2015
 • Billenésgátló új alkatrész. http://furgonszerviz.com/uj-alkatresz/

  Pinned: 27 Sep 2015
 • Furgonok javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 17 Sep 2015
 • Új alkatrészeink http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Furgon alkatrészek házhoz szállítással. http://furgonszerviz.com/hazhozszallitas/

  Pinned: 25 Jul 2015
 • A gumiabroncsok nagy mértékben és egyeletlenül kopnak, akkor biztos gond van a futóművével. Ilyen esetben bátran keresse fel szervizünket. http://furgonszerviz.com/hasznos-linkek/

  Pinned: 19 Jul 2015
 • Ha furgon alkatrészre van szüksége akkor forduljon hozzánk. A Furgon Szerviz garantáltan segít. http://furgonszerviz.com/alkatreszek/

  Pinned: 18 Jun 2015
 • Vizsgáztassa nálunk furgonját. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 9 Jun 2015
 • Karosszériás munkára szorul furgonja? Keressen minket bátran. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 19 May 2015
 • Furgonok szervizelése új és használt alkatrészekkel. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 13 May 2015