Alkatrészek

semmi

kinyomócsapágy

 

Boxer

Boxer

 Furgonjához alkatrészt keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Nálunk megtalálja a legtöbb furgon bontott és új alkatrészeit is!

Alkatrészt keres furgonjába? Sehol sem akad rá a régóta keresett darabokra? Telephelyünkön olyan furgon alkatrészek is elérhetőek, melyeket máshol nem talál meg. Ducato, Boxer vagy Jumper? Ha minőségi furgon alkatrészeket keres, a legjobb helyen jár! Nem csak használt, de vadonatúj és utángyártott alkatrészekben is otthon vagyunk!

Kínálatunk széleskörű, de ha mégsem találja meg a keresett alkatrészt, segítünk a beszerzésében, sőt, nagyrészüket meg tudjuk rendelni az Ön számára. Nálunk nincs lehetetlen, ha alkatrészről van szó, legyen az a legkisebb csavar, vagy a teljes motor.

Telephelyünkön temérdek furgon alkatrész található, de mielőtt ellátogatna hozzánk, érdemes telefonon felkeresnie bennünket, hiszen mi sem szeretnénk, hogy feleslegesen fáradjon el hozzánk. Akkor sem kell aggódnia, ha pillanatnyilag nincs raktáron a keresett alkatrész, munkatársaink azon lesznek, hogy beszerezzék Önnek!

Ducato, Boxer és Jumper alkatrészekért bátran keressen bennünket a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken akár már ma!

 

Nem jól működik a furgon kuplungja?

Nem jól működik a furgon kuplungja?Fontos, hogy valamennyi furgon alkatrész kifogástalanul működjön, hiszen a jármű felgyorsult életvitelünk mindennapi, gyakran nélkülözhetetlen eszközét jelenti. A kuplung rendkívül fontos eleme a járműnek, így meghibásodása esetén mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni.

Három részből áll: kuplung szerkezetből, kuplung tárcsából és a kinyomócsapágyból. A kuplung működésének lényege, hogy amikor a kuplungpedált benyomjuk, akkor a kapcsolat megszakad a motor és a sebességváltó között. Az elhasználódott, rosszul működő kuplung egyik alapjelensége, hogy ezt a kapcsolatot már nem tudjuk megszakítani.

A kinyomócsapágy az egyik legfontosabb furgon alkatrész. Működése a következő szempontok alapján érzékelhető: megfelelő oldás, összehangolt erő-út karakterisztika, zajmentes működés, rezgésmentesség, megfelelő moduláció elinduláskor, valamint sebességváltáskor. A tengelykapcsoló rendszer működését a pedál lenyomásakor lehet érzékelni.

A hirdaulikus központi kinyomócsapágy a sebességváltóra van integrálva kompakt és egyszerű módon. A hidraulikus szerkezeteket a gépjárművek tengelykapcsolóinak megfelelő működtetésére alkalmazzák.

Ha problémája adódott a kuplunggal, vagy bármely más furgon alkatrésszel, bátran keressen minket!

 

Figyeljen a furgon alkatrészek javítására!

Figyeljen a furgon alkatrészek javítására!Ha szeretnénk minél hatékonyabban végezni a munkánkat, legyen az áruszállítás vagy fuvarozás, egy nagyon fontos kritériumnak kell, hogy eleget tegyünk, ami pedig nem más, mint az, hogy a szállításra használt gépjárművünk a lehető legtökéletesebben, kifogástalanul működjön. De mi történik, ha homokszem került a gépezetbe?

Legyen szó Ducato alkatrészről, Boxer alkatrészről, vagy Jumper alkatrészről, mindhárom esetében rengeteg mindenre kell figyelnünk, hiszen a saját életünk és más emberek, szeretteink élete, na meg persze a munkánk a tét.
A furgon alkatrészek közül szinte bármi meghibásodhat, a kinyomócsapágy, a kipufogó, a szinkron agy, a fogaskerekek, a kapcsolóvilla, az önindító, a fékalkatrészekről és az autómotorunk alkatrészeiről már nem is beszélve.

Amennyiben szeretné időben visszakapni furgonját a javításból, akár új, akár bontott alkatrészekkel, hibátlan állapotban, ne habozzon: hívjon minket, vagy érdeklődjön email címünkön. A Furgon szerviz garantáltan segít, ha furgon alkatrészről van szó!

 

A Ducato alkatrészek „szülőatyja”: a Fiat

A Ducato alkatrészek „szülőatyja”: a FiatA Ducato alkatrészek a színvonalat képviselik, hiszen a Fiat már majdnem fél évtizede kiváló minőségű termékeket készít. Nézzük, hogy vált a „Cinquecento” gyártójából kiterjedt cég!

A Fiat a legnagyobb járműgyár Olaszországban. Torino városában található a központja. A Fiat egy betűszó, szavai: „Fabbrica Italiana Automobili Torino”.

A Fiat céget 1899-ben Giovanni Agnelli alapította. Ebben az üzemben a második világháború idejében harckocsikat, repülőgépeket készítettek. 1957-ben készítették az első autót, melynek a „Cinquecento’ (ötszáz) nevet adták. 1975-ig volt gyártásban az autó. 1963 és 1996 között Gianni Agnelli irányította a céget, aki tiszteletbeli igazgató maradt, egészen 2003-ban bekövetkezett haláláig.

1966-ban a Fiat a Szovjetunióval kötött megállapodást: Zsigulit, majd később Zastavát és Polskit készítettek Fiat licenc alapján. Jelenleg 19 modell van forgalomban, ezek közül a legjobb furgonmárka a Ducato.

Rendeljen Ön is Ducato, Jumper, vagy Boxer alkatrészeket, hogy megtudja, milyen egy kiváló minőségű termék! Keressen minket bizalommal!

 

A bontott furgon alkatrészek előnyei

A bontott furgon alkatrészek előnyeiAki rendelkezik gépjárművel, tudja, hogy éves szinten mennyi pénzt kell fordítani fenntartására. Ez egy furgon esetében megduplázódhat, főként, hogy általánosan a furgonokat munkavégzés céljából alkalmazzák, így tehát mindennapos a használatuk.

A mindennapos igénybevételnek megvannak a következményei, hiszen a terhelés miatt a furgonalkatrészek is gyorsabban használódnak el, hibásodnak meg. Ekkor jön a baj. Hiszen az alapvetően költséges fenntartás mellett még az új alkatrészekre és szervizelésre is plusz kiadást kell fordítani. De mi a helyzet akkor, ha új alkatrész helyett, bontott alkatrészt választunk? Nos, a furgon alkatrészek előnye, hogy viszonylag egyszerűen pótolhatóak és nagy mennyiségben állnak rendelkezésre a bontók kínálatában. A bontott furgonalkatrészek ellenőrzöttek, és minőségükből kifolyólag még hosszú időn át jó szolgálatot tesznek, természetesen a gyári ár töredékéért.

Válassza tehát Ön is a költséghatékonyabb, mégis megbízható megoldást, és vásároljon bontott furgonalkatrész! Forduljon hozzánk bizalommal, és tekintse meg Ducato, Jumper és Boxer alkatrészeinket!

 

A legfontosabb furgon alkatrészek meghibásodásai

A legfontosabb furgon alkatrészek meghibásodásaiA furgonok bizonyos alkatrészeinek meghibásodása komoly károkat okozhat. Az alábbiakban a leggyakrabban előforduló hibákat foglaljuk össze röviden.

Az egyik legfontosabb furgon alkatrész a kuplung, ennek lelke pedig a kinyomó csapágy. Ha ez elromlik, akkor a kuplung sem működik megfelelően. A kuplung vagy a kinyomó csapágy cseréje után a váltót újból be kell állítani, attól függetlenül, hogy ezt mikor tették utoljára. A csapágy nem megfelelő működésénél előfordul, hogy a persely eltörik, és a váltóházat szétrombolja. Ennek olyan jelei vannak, hogy leállítás után is zörejt hallunk, ami a váltó felől jön, kattogás formájában. Ez annak a hangja, amikor már a széttört perselyen feszül a kinyomó csapágy.

Amennyiben a nyomástároló meghibásodása jelenti a problémát, a következők a teendők. Nyissa ki a géptetőt és hallgassa meg, milyen gyakran kapcsol be a szivattyú. Minél súlyosabb a helyzet, annál sűrűbben fog bekapcsolni az üzemi nyomás fenntartása miatt. Hosszútávon a nyomás már így sem tartható fenn, az esetek többségében már el sem indul a jármű és a szivattyú meg fog állni a fokozott igénybevétel miatt.

Fordítson nagy gondot a furgon alkatrészek karbantartására, cseréjére! Forduljon hozzánk bizalommal, Ducato, Jumper és Boxer alkatrészek széles választékkal várjuk érdeklődőinket!

 

A legjobb alkatrészek egy helyen!

A legfontosabb furgon alkatrészek meghibásodásaiDucato alkatrészre van szüksége? Ne keressen tovább, nálunk a legjobb helyen jár, ha Önnek is fontos, hogy a minőség kedvező árakkal párosuljon.

Cégünk büszkén elmondhatja, hogy széles ügyfélkörét a magas színvonalú szolgáltatásának és a minőségi alkatrészellátás széles spektrumának köszönheti. Így meglévő és újdonsült ügyfeleink számára biztosítani tudjuk, hogy termékeink listájában garantáltan megtalálják a keresett régebbi és újabb Ducato alkatrészeket egyaránt.

Ha az Ön gépjárművének egyik eleme meghibásodott, akkor mi gyors segítséget tudunk nyújtani, hiszen a kívánt alkatrész rövid időn belül ki is cserélhető, így elkerülheti autójának hosszú távú nélkülözését és az ebből adódó kellemetlenségeket.

Ha Ön is magas szakértelmemmel rendelkező szakembereket keres, akik számára az ügyfelek az elsők, akkor feltétlenül tekintse meg a honlapunkon feltüntetett Ducato alkatrészek listáját, valamint elérhetőségeinket és bátran lépjen velünk kapcsolatba felmerülő kérdéseivel!

 

Boxer: Az ideális haszongépjármű

Boxer: Az ideális haszongépjárműA Peugeot Boxer napjaink egyik legnépszerűbb haszongépjárműve, amely generációról-generációra igyekszik megfelelni a fogyasztói igényeknek. Mivel egy furgonról van szó, főképp a vállalkozói réteg körében terjedt el ez a típus.

Ebből kifolyólag komoly igénybevételnek is kell megfelelnie, hiszen egy-egy ilyen járműben hamar röpülnek a százezres kilométer számok. Természetesen, mint minden autónál, itt is előfordulhatnak elöregedések, kopások és egyéb problémák. Ilyenkor fontos, hogy minőségi és megbízható alkatrészekhez jussunk hozzá, amelyek garantálják a hosszú élettartamot.

Legyen szó bármilyen Boxer alkatrész cseréjéről, hozzánk bátran fordulhat! Ha Peugeot Boxere meghibásodott, a gépjármű kiesése miatt akár jelentős anyagi kár is érheti. Ez esetben forduljon bátran profi szerviz csapatunkhoz, mi garantáljuk a hatékony segítséget, legyen szó akár alkatrész rendeléséről is.

Felejtse el a hosszú várakozást, cégünknél nem kell hosszú ideig várnia egyetlen alkatrészre sem, hiszen ezeket raktárunkból szállítjuk! Tekintse meg Boxer alkatrészeinket, melyek között biztosan megtalálja az Ön számára szükséges darabokat!

 

A nyár végi felfrissülés furgonjának is jár

furgon alkatrészNyáron sok autó, köztük a furgonok is nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, hiszen több az utazás, a program, amire saját járművel megy a család. Még óvatos használat mellett is előfordulnak furgon alkatrész meghibásodások, de ha esetleg nehezebb terepen, rosszabb úton is használja járművét, még nagyobb eséllyel kell számolni valamilyen hiba felbukkanásával.

Ezért a nyár végén, az ősz elején érdemes szervizzel megnézetnie a járművet, hogy megfelelő műszaki állapotban és hibátlan, tökéletesen működő furgon alkatrészekkel várhassa az őszt, majd az újabb kihívást, a telet. Ne essen kétségbe, ha a szerviz szerint ki kellene cserélni valamelyik alkatrészt furgonjában, nálunk új Ducato, Jumper és Boxer alaktrészek széles kínálatát találja. Ha minőségi, de mégis olcsóbb furgon alkatrészt szeretne vásárolni, nálunk bontottakat is talál, amelyek minden esetben csak alapos minőségellenőrzés után kerülnek eladásra.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha furgon alkatrészre van szüksége!

 

Porlasztó kiszerelés és javítás profiktól, kedvező áron!

furgonszerviz-com_16decA hengerfejre felszerelt vezérlőegység által működtetett elektromos befecskendezők feladata megfelelő mennyiségű üzemanyag juttatása a hengerbe, mely egy elektronikusan szabályozott folyamat. Az injektor két fő része a következő:

- porlasztó és

- mágnesszelep

A porlasztó meghibásodása komoly problémákhoz vezethet, a hibák leggyakrabb jelei például, hogy hirtelen megnövekedik a jármű üzemagyag-fogyasztása, a motorteljesítménye pedig csökken. A kipufogóból jövő szokatlan színű füst is intő jel, hogy a porlasztóval van a probléma és az injektor nem tud megfelelő működést biztosítani. A porlasztó meghibásodásának következtében a lerakódások eltömítik az injektorok furatait, csökkentik az alkatrészek közötti réseket, melyek az áramlásban játszanak szerepet.  Az így kialakult lerakódások normál üzemelés során is létrejönnek a benzinekben lévő adalékanyagok miatt, tehát a porlasztók javítása egyáltalán nem ritka feladat.

Cégünk elsősorban Ducato, Citroen, Jumper és Peugeot kisteherautók kiszerelését és javítását vállalja, bízza a munkát profikra!

Porlasztó kiszereléssel és javítással kapcsolatos további információkért keressen minket telefonon, vagy e-mailben, kollégáink készséggel várják jelentkezését!

 

Minőségi alkatrészek értékesítése!

Minőségi alkatrészek értékesítése!Karácsony közeledtével a legtöbb logisztikai vállalkozás leterhelődik, hiszen ebben az időszakban a feladott küldemények száma megsokszorozódik. Mindenki szeretné, ha csomagjai időben érkeznének, hogy a megrendelt vagy feladott ajándékok a fa alá kerülhessenek. Ebben a túlfeszített időszakban nem ritka, hogy a szállításhoz használt furgonok meghibásodhatnak. Minőségi furgon alkatrészeket értékesítő vállalkozást nem egyszerű találni, főként, ha sürget az idő!

A karácsonyi időszakban a leggyakrabban meghibásodó furgon alkatrészek közé tartoznak a meghajtással, irányítással vagy lengéscsillapítással kapcsolatos elemek.

Bármilyen furgon alkatrész értékesítéséről legyen szó, ha megbízható vállalkozást keres, ahol gyorsan dolgoznak, és kínálatukban minden szükséges elem megtalálható, a lehető legjobb helyen jár! A gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes előre telefonálni, és a szükséges furgon alkatrészt megérdeklődni, vagy kínálatunkat megtekinteni! Keressen minket bizalommal a decemberi hajtásban is, hogy minden csomag időben kézbesítve lehessen!

 

Váltóalkatrészek és komplett motorok

Váltóalkatrészek és komplett motorokA furgonja jelenti a megélhetését? Minden nap szüksége van rá, mert szállítani, fuvarozni kell ügyfelei számára? Akkor Ön is tudja, hogy mindennél fontosabb a jármű kifogástalan állapotának megtartása. Ez azt jelenti, hogy rendszeres karbantartásra és szervizre van szüksége a furgonnak, hogy a hibákat idejében kiszűrhessék.

Alkatrészcsere van soron? Menjen biztosra és csakis olyan alkatrészekkel pótolja a régieket, amikben nem kell majd csalódnia hosszú távon sem. Ebben mi tudunk segítséget nyújtani Önnek. Cégünk nem csupán megbízható szerviz szolgáltatással járul hozzá ahhoz, hogy a Ön minden nap biztonságban közlekedhessen, de válogatott alkatrészeket is kínál a furgonok számára. Ducato, Jumper vagy Boxer alkatrészekre van szüksége? Nálunk megtalálja őket!

Váltóalkatrészek és komplett motorok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen olyan váltóalkatrészt vagy motort, ami tökéletesen illik a furgonjába.

Megadott elérhetőségeinken érdeklődhet termékeinkről és megvásárolhatja váltóalkatrészeit, komplett motorokat is!

 

Vásároljon minőségi furgon alkatrészeket! – Széles kínálattal várjuk vásárlóinkat!

Vásároljon minőségi furgon alkatrészeket! – Széles kínálattal várjuk vásárlóinkat! Ha szállítással vagy fuvarozással foglalkozunk, nélkülözhetetlen a munkavégzéshez, hogy üzemképes gépjárművel rendelkezzünk. Sajnos előfordulhat, hogy a mindennapos munkához elengedhetetlen furgon meghibásodik, és javíttatásához új alkatrészekre van szükség.

A furgon alkatrészeit csakis megbízható helyről szerezzük be, ugyanis a biztonságos vezetéshez elengedhetetlen, hogy minőségi termékeket vásároljunk a szervizeléshez! Cégünk mindezt biztosítja, széles alkatrész kínálattal várjuk ügyfeleinket, garantáljuk a Ducato-,Jumper-, Boxer tulajdonosoknak, hogy nálunk megtalálják mindazt, amit eddig kerestek! Legyen szó kinyomócsapágyról, vagy kuplungról, választékunkban minden, a javításhoz szükséges furgonalkatrészt meglelhet.

Ha tanácsadásra van szüksége ahhoz, hogy kiválassza a megfelelő terméket, kérje szakembereink véleményét, akik teljeskörű tájékoztatást biztosítanak ahhoz, hogy a megfelelő alkatrészt vásárolja meg! Ha furgon alkatrészre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Furgonok szerelése, javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 13 Oct 2015
 • Billenésgátló új alkatrész. http://furgonszerviz.com/uj-alkatresz/

  Pinned: 27 Sep 2015
 • Furgonok javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 17 Sep 2015
 • Új alkatrészeink http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Furgon alkatrészek házhoz szállítással. http://furgonszerviz.com/hazhozszallitas/

  Pinned: 25 Jul 2015
 • A gumiabroncsok nagy mértékben és egyeletlenül kopnak, akkor biztos gond van a futóművével. Ilyen esetben bátran keresse fel szervizünket. http://furgonszerviz.com/hasznos-linkek/

  Pinned: 19 Jul 2015
 • Ha furgon alkatrészre van szüksége akkor forduljon hozzánk. A Furgon Szerviz garantáltan segít. http://furgonszerviz.com/alkatreszek/

  Pinned: 18 Jun 2015
 • Vizsgáztassa nálunk furgonját. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 9 Jun 2015
 • Karosszériás munkára szorul furgonja? Keressen minket bátran. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 19 May 2015
 • Furgonok szervizelése új és használt alkatrészekkel. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 13 May 2015