Alkatrészek

semmi

kinyomócsapágy

 

Boxer

Boxer

 Furgonjához alkatrészt keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Nálunk megtalálja a legtöbb furgon bontott és új alkatrészeit is!

Alkatrészt keres furgonjába? Sehol sem akad rá a régóta keresett darabokra? Telephelyünkön olyan furgon alkatrészek is elérhetőek, melyeket máshol nem talál meg. Ducato, Boxer vagy Jumper? Ha minőségi furgon alkatrészeket keres, a legjobb helyen jár! Nem csak használt, de vadonatúj és utángyártott alkatrészekben is otthon vagyunk!

Kínálatunk széleskörű, de ha mégsem találja meg a keresett alkatrészt, segítünk a beszerzésében, sőt, nagyrészüket meg tudjuk rendelni az Ön számára. Nálunk nincs lehetetlen, ha alkatrészről van szó, legyen az a legkisebb csavar, vagy a teljes motor.

Telephelyünkön temérdek furgon alkatrész található, de mielőtt ellátogatna hozzánk, érdemes telefonon felkeresnie bennünket, hiszen mi sem szeretnénk, hogy feleslegesen fáradjon el hozzánk. Akkor sem kell aggódnia, ha pillanatnyilag nincs raktáron a keresett alkatrész, munkatársaink azon lesznek, hogy beszerezzék Önnek!

Ducato, Boxer és Jumper alkatrészekért bátran keressen bennünket a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken akár már ma!

Porlasztó kiszerelés és javítás profiktól, kedvező áron!

furgonszerviz-com_16decA hengerfejre felszerelt vezérlőegység által működtetett elektromos befecskendezők feladata megfelelő mennyiségű üzemanyag juttatása a hengerbe, mely egy elektronikusan szabályozott folyamat. Az injektor két fő része a következő:

- porlasztó és

- mágnesszelep

A porlasztó meghibásodása komoly problémákhoz vezethet, a hibák leggyakrabb jelei például, hogy hirtelen megnövekedik a jármű üzemagyag-fogyasztása, a motorteljesítménye pedig csökken. A kipufogóból jövő szokatlan színű füst is intő jel, hogy a porlasztóval van a probléma és az injektor nem tud megfelelő működést biztosítani. A porlasztó meghibásodásának következtében a lerakódások eltömítik az injektorok furatait, csökkentik az alkatrészek közötti réseket, melyek az áramlásban játszanak szerepet.  Az így kialakult lerakódások normál üzemelés során is létrejönnek a benzinekben lévő adalékanyagok miatt, tehát a porlasztók javítása egyáltalán nem ritka feladat.

Cégünk elsősorban Ducato, Citroen, Jumper és Peugeot kisteherautók kiszerelését és javítását vállalja, bízza a munkát profikra!

Porlasztó kiszereléssel és javítással kapcsolatos további információkért keressen minket telefonon, vagy e-mailben, kollégáink készséggel várják jelentkezését!

 

Minőségi alkatrészek értékesítése!

Minőségi alkatrészek értékesítése!Karácsony közeledtével a legtöbb logisztikai vállalkozás leterhelődik, hiszen ebben az időszakban a feladott küldemények száma megsokszorozódik. Mindenki szeretné, ha csomagjai időben érkeznének, hogy a megrendelt vagy feladott ajándékok a fa alá kerülhessenek. Ebben a túlfeszített időszakban nem ritka, hogy a szállításhoz használt furgonok meghibásodhatnak. Minőségi furgon alkatrészeket értékesítő vállalkozást nem egyszerű találni, főként, ha sürget az idő!

A karácsonyi időszakban a leggyakrabban meghibásodó furgon alkatrészek közé tartoznak a meghajtással, irányítással vagy lengéscsillapítással kapcsolatos elemek.

Bármilyen furgon alkatrész értékesítéséről legyen szó, ha megbízható vállalkozást keres, ahol gyorsan dolgoznak, és kínálatukban minden szükséges elem megtalálható, a lehető legjobb helyen jár! A gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes előre telefonálni, és a szükséges furgon alkatrészt megérdeklődni, vagy kínálatunkat megtekinteni! Keressen minket bizalommal a decemberi hajtásban is, hogy minden csomag időben kézbesítve lehessen!

 

Váltóalkatrészek és komplett motorok

Váltóalkatrészek és komplett motorokA furgonja jelenti a megélhetését? Minden nap szüksége van rá, mert szállítani, fuvarozni kell ügyfelei számára? Akkor Ön is tudja, hogy mindennél fontosabb a jármű kifogástalan állapotának megtartása. Ez azt jelenti, hogy rendszeres karbantartásra és szervizre van szüksége a furgonnak, hogy a hibákat idejében kiszűrhessék.

Alkatrészcsere van soron? Menjen biztosra és csakis olyan alkatrészekkel pótolja a régieket, amikben nem kell majd csalódnia hosszú távon sem. Ebben mi tudunk segítséget nyújtani Önnek. Cégünk nem csupán megbízható szerviz szolgáltatással járul hozzá ahhoz, hogy a Ön minden nap biztonságban közlekedhessen, de válogatott alkatrészeket is kínál a furgonok számára. Ducato, Jumper vagy Boxer alkatrészekre van szüksége? Nálunk megtalálja őket!

Váltóalkatrészek és komplett motorok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen olyan váltóalkatrészt vagy motort, ami tökéletesen illik a furgonjába.

Megadott elérhetőségeinken érdeklődhet termékeinkről és megvásárolhatja váltóalkatrészeit, komplett motorokat is!

 

Vásároljon minőségi furgon alkatrészeket! – Széles kínálattal várjuk vásárlóinkat!

Vásároljon minőségi furgon alkatrészeket! – Széles kínálattal várjuk vásárlóinkat! Ha szállítással vagy fuvarozással foglalkozunk, nélkülözhetetlen a munkavégzéshez, hogy üzemképes gépjárművel rendelkezzünk. Sajnos előfordulhat, hogy a mindennapos munkához elengedhetetlen furgon meghibásodik, és javíttatásához új alkatrészekre van szükség.

A furgon alkatrészeit csakis megbízható helyről szerezzük be, ugyanis a biztonságos vezetéshez elengedhetetlen, hogy minőségi termékeket vásároljunk a szervizeléshez! Cégünk mindezt biztosítja, széles alkatrész kínálattal várjuk ügyfeleinket, garantáljuk a Ducato-,Jumper-, Boxer tulajdonosoknak, hogy nálunk megtalálják mindazt, amit eddig kerestek! Legyen szó kinyomócsapágyról, vagy kuplungról, választékunkban minden, a javításhoz szükséges furgonalkatrészt meglelhet.

Ha tanácsadásra van szüksége ahhoz, hogy kiválassza a megfelelő terméket, kérje szakembereink véleményét, akik teljeskörű tájékoztatást biztosítanak ahhoz, hogy a megfelelő alkatrészt vásárolja meg! Ha furgon alkatrészre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Furgonok szerelése, javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 13 Oct 2015
 • Billenésgátló új alkatrész. http://furgonszerviz.com/uj-alkatresz/

  Pinned: 27 Sep 2015
 • Furgonok javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 17 Sep 2015
 • Új alkatrészeink http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Furgon alkatrészek házhoz szállítással. http://furgonszerviz.com/hazhozszallitas/

  Pinned: 25 Jul 2015
 • A gumiabroncsok nagy mértékben és egyeletlenül kopnak, akkor biztos gond van a futóművével. Ilyen esetben bátran keresse fel szervizünket. http://furgonszerviz.com/hasznos-linkek/

  Pinned: 19 Jul 2015
 • Ha furgon alkatrészre van szüksége akkor forduljon hozzánk. A Furgon Szerviz garantáltan segít. http://furgonszerviz.com/alkatreszek/

  Pinned: 18 Jun 2015
 • Vizsgáztassa nálunk furgonját. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 9 Jun 2015
 • Karosszériás munkára szorul furgonja? Keressen minket bátran. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 19 May 2015
 • Furgonok szervizelése új és használt alkatrészekkel. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 13 May 2015