A legfontosabb furgon alkatrészek meghibásodásai

A furgonok bizonyos alkatrészeinek meghibásodása komoly károkat okozhat. Az alábbiakban a leggyakrabban előforduló hibákat foglaljuk össze röviden.

Az egyik legfontosabb furgon alkatrész a kuplung, ennek lelke pedig a kinyomó csapágy. Ha ez elromlik, akkor a kuplung sem működik megfelelően. A kuplung vagy a kinyomó csapágy cseréje után a váltót újból be kell állítani, attól függetlenül, hogy ezt mikor tették utoljára. A csapágy nem megfelelő működésénél előfordul, hogy a persely eltörik, és a váltóházat szétrombolja. Ennek olyan jelei vannak, hogy leállítás után is zörejt hallunk, ami a váltó felől jön, kattogás formájában. Ez annak a hangja, amikor már a széttört perselyen feszül a kinyomó csapágy.

Amennyiben a nyomástároló meghibásodása jelenti a problémát, a következők a teendők. Nyissa ki a géptetőt és hallgassa meg, milyen gyakran kapcsol be a szivattyú. Minél súlyosabb a helyzet, annál sűrűbben fog bekapcsolni az üzemi nyomás fenntartása miatt. Hosszútávon a nyomás már így sem tartható fenn, az esetek többségében már el sem indul a jármű és a szivattyú meg fog állni a fokozott igénybevétel miatt.

Fordítson nagy gondot a furgon alkatrészek karbantartására, cseréjére! Forduljon hozzánk bizalommal, Ducato, Jumper és Boxer alkatrészek széles választékkal várjuk érdeklődőinket!

Share Button
Telefon
+36 20 268 8283

Email
furgonszerviz@gmail.com
Elérhetőségek

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Furgonok szerelése, javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 13 Oct 2015
 • Billenésgátló új alkatrész. http://furgonszerviz.com/uj-alkatresz/

  Pinned: 27 Sep 2015
 • Furgonok javítása. http://furgonszerviz.com/bontott-alkatresz/

  Pinned: 17 Sep 2015
 • Új alkatrészeink http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Furgon alkatrészek házhoz szállítással. http://furgonszerviz.com/hazhozszallitas/

  Pinned: 25 Jul 2015
 • A gumiabroncsok nagy mértékben és egyeletlenül kopnak, akkor biztos gond van a futóművével. Ilyen esetben bátran keresse fel szervizünket. http://furgonszerviz.com/hasznos-linkek/

  Pinned: 19 Jul 2015
 • Ha furgon alkatrészre van szüksége akkor forduljon hozzánk. A Furgon Szerviz garantáltan segít. http://furgonszerviz.com/alkatreszek/

  Pinned: 18 Jun 2015
 • Vizsgáztassa nálunk furgonját. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 9 Jun 2015
 • Karosszériás munkára szorul furgonja? Keressen minket bátran. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 19 May 2015
 • Furgonok szervizelése új és használt alkatrészekkel. http://furgonszerviz.com/

  Pinned: 13 May 2015